Публикувано на:

Най-добрата входна врата за къщата на село

входна врата модел т 712

Най-добрата опция серия АТМО – модел Т712

 

Ако е дошло времето да сменяте входната врата на вилата/къщата си на село, най-добрата опция, която се намира пред Вас, е врата от серия АТМО – модел Т712. Вратата е единствена по рода си, блиндирана, изцяло метална, прахово-боядисана и с UV-филтър на покритието!

Вратата се предлага в три цвята: Бял, Африка и Златен дъб. Стандартният размер на вратата (крило + каса) е 90/200. Но този модел може да бъде изработен и по размери на клиента. Естествено, ще има по-дълъг срок за монтаж, тъй като има технологично време за изработка, както и по-висока цена. Но, повярвайте, заслужава си! Ще се съгласите с нас, ако сте виждали модел Т712 в бяло с ковано желязо от двете страни и поставен вече стъклопакет. Тази входна врата би придала на всяко жилище внушителен вид и би Ви накарала да се почувствате като на разходка в Холивуд!

Както споменахме в по-горните редове, вратата е блиндирана и изцяло метална, с две независими заключващи системи, капачка против разбиване и пасивните шипове, влизащи в касата, вратата е достатъчно способна да затрудни всеки, който е решил да се опита да Ви ограби. Разбира се,  дали ще се спрете на този или друг модел блиндирана врата, трябва детайлно да се запознаете с всички параметри на избраната врата. Потребителите понякога бързат, затова сме подготвили информация за допускани грешки при избор на блиндирана врата.

Разполагате с малко по-нисък бюджет

 

Ако разполагате с малко по-нисък бюджет обаче, има още две опции, входни врати, от които си заслужава човек да се възползва. Особено, когато вратата му ще бъде изложена на дъжд, сняг, слънце и други атмосферни условия.

Това са модел 516 и модел 539. Вратите НЕ са блиндирани, но отново са с UV-филтър на покритието и както вече уточнихме, са на по-достъпни цени.

Тези два модела се предлагат в два размера: 90/197 и 96/200. С перваз само от едната страна са, но винаги има опцията за обличане на останалата част от зида Ви с комплект первази и уширение в близък до вратата цвят от някоя от интериорните ни серии врати. Няма да се лъжем! Вратите не са толкова внушителни като модел Т712 и нямат опцията за промяна в цвета… но, сами по себе си, са достатъчно сигурни и стилни.