Публикувано на:

Смяна на интериорните врати, докато тече цялостният ремонт

ремонт и монтаж на интериорни врати

Често срещана грешка при смяната на интериорни врати е, че решаваме да сменим вратите след като ремонтът на жилището е напълно готов. Защо това да е грешка? Много често желаната интериорна врата изисква определен размер на строителния отвор. Това значи, че ако Вие нямате подходящ отвор за интериорната врата, която сте си харесали, ще трябва да коригирате строителния си отвор. Което пък означава къртене или изграждане на вече готови замазани и боядисани стени. При този вид ремонтна дейност е много вероятно да нараните и готовата си подова настилка, а да не говорим колко ще трябва да чистите. Най–общо взето ще си направите работа двойна.

Най–сигурният начин да пропуснете тази грешка е като се свържете с един от продавач-консултантите и му обясните за Вашите намерения и за това докъде сте стигнали с цялостния ремонт. Споделяйки тази информация с него, той ще Ви консултира и насочи какво да предприемете.

Друг сигурен начин е след като се свържете с продавач-консултанта е да си запазите час за вземане на размери, в който ще Ви бъде предоставено компетентно лице от фирмата. След като Ви вземе размерите, ще Ви направи препоръки, ако има нужда от преправяне на някой от Вашите строителни отвори. Понякога след монтажа на интериорните врати се налага довършителна ремонтна дейност, например, подмазване или обръщане на зид с гипсокартон или плочки. Това също е едно от нещата, за които размерчикът ще Ви консултира, ако се наложи такава работа.

Ето защо, ако не се направи смяна на интериорните врати, докато тече цялостният ремонт, то по–късно ще съжалите. Заради двойната работа, която ще си създадете, особено в помещение като баня, след готови налепени плочки. За това не се колебайте,  да се свържете с нас и направете най–добрият избор за себе си и своя дом.