Входни врати

Показване на 1–16 от 77 резултата

Показване на 1–16 от 77 резултата

Банер Порта Нова Стара Загора - метални врати

Метални входни врати

Банер Порта Нова Стара Загора - блиндирани врати

Блиндирани входни врати

Ако търсите входни врати, с които искате да направите впечатление и за които да се говори дълго след като гостите са напуснали дома Ви – изберете Порта Нова! Освен със своята външност, блиндираните врати ще Ви спечелят и със здравина, стабилност и качество. Входните врати, които ще намерите при нас, са подходящи за къщи, апартаменти, вили и офиси. Разполагаме с класически, модерни, авангардни и семпли модели, цветове, орнаменти и дизайни. Създайте желаното първо впечатление пред своите близки и приятели с вратите от Порта Нова – Стара Загора.

Благодарение на качествената си изработка, те ще защитят дома Ви по най-сигурния начин. Изолацията, от която са направени вратите, ще Ви предпази от външните шумове и ще Ви осигури търсения домашен уют и комфорт. В студените месеци ще задържи топлината в дома, а през топлите няма да позволи тя да навлезе в охладеното Ви жилище. Богатият избор от блиндирани врати – изцяло метални врати, с ламинат и моделите с UV защита, ще задоволят всичките Ви нужди и капризи. Те са подходящи освен за къщи и апартаменти, но и за панелни жилища и мазета.

Изберете от качествените ни и достъпни предложения, като може да се ползвате и от услугите, които предлагаме, свързани с монтажа на вратите.

Изключителни входни врати на ниски цени

Няма компромиси при входните врати

Ставайки дума за подмяна на входната врата, не трябва да се ограничаваме откъм средства и бюджет. Защо е толкова необходимо да се сдобием с възможно най-добрата входна врата за нашия дом и офис.

Разбираема е причината, че всеки има нужда от това да защити своята собственост и близки. Входната врата придава и изключително важна роля за естетиката на дома, внасяйки различен тон във вътрешния интериор и извън него. Избирайки измежду:

Вие имате пълната свобода да направите своя избор според исканията си. При нас ще откриете редица модели входни врати, за различни видове сгради, както и такива, които са предназначени да устояват на външни климатични промени и влияния.

Метални врати за входа на дома

Металните врати са една идея по-бюджетни от блиндираните такива, но по нищо не отстъпват, става ли въпрос за здравина, изолационни качества, сигурност и дизайн. Може да откриете наистина впечатляващи модели с отличителни характеристики като:

  • периферни брави с метални шипове;
  • изолация тип „пчелна пита”;
  • шпионка;
  • секретна брава;
  • прахово боядисано покритие / PVC-фолио.

Блиндирани входни врати на ниски цени

Ако желаете най-високо ниво на защита, ние Ви препоръчваме да разгледате нашата обширна серия от блиндирани врати. Може да избирате материал на изработка между:

  • ПДЧ панел;
  • MDF панел.

И тук отново предлаганите от нас модели имат за цел да Ви предоставят здравина, покритие против надраскване, разновидност в размерите на касата, богати цветове и детайли по дизайните. Блиндираните ни врати са специфични в това, че притежават:

  • шумо- и топлоизолация;
  • бронировка на патрона;
  • две или повече независими заключващи системи.

Най-добрите блиндирани врати ще откриете само при нас, на изключително ниски цени.