Входни врати

Показване на 1–16 от 74 резултата

Показване на 1–16 от 74 резултата

baner-metalni-vrati

Метални входни врати

baner-vrati-Sofiq

Блиндирани входни врати

Ако търсите входни врати, с които искате да направите впечатление и за които да се говори дълго след като гостите са напуснали дома Ви – изберете Порта Нова! Освен със своята външност, блиндираните врати ще Ви спечелят и със здравина, стабилност и качество. Входните врати, които ще намерите при нас, са подходящи за къщи, апартаменти, вили и офиси. Разполагаме с класически, модерни, авангардни и семпли модели, цветове, орнаменти и дизайни. Създайте желаното първо впечатление пред своите близки и приятели с вратите от Порта Нова – Стара Загора.

Благодарение на качествената си изработка, те ще защитят дома Ви по най-сигурния начин. Изолацията, от която са направени вратите, ще Ви предпази от външните шумове и ще Ви осигури търсения домашен уют и комфорт. В студените месеци ще задържи топлината в дома, а през топлите няма да позволи тя да навлезе в охладеното Ви жилище. Богатият избор от блиндирани врати – изцяло метални врати, с ламинат и моделите с UV защита, ще задоволят всичките Ви нужди и капризи. Те са подходящи освен за къщи и апартаменти, но и за панелни жилища и мазета.

Изберете от качествените ни и достъпни предложения, като може да се ползвате и от услугите, които предлагаме, свързани с монтажа на вратите.