Интериорни врати

Показване на 1–16 от 36 резултата

Показване на 1–16 от 36 резултата

banner-new-standart

На ниска цена, красивите интериорните врати Стандарт са изключително добър избор за дома и офиса. Разнообразието от модели е огромно, като се предлагат няколко основни вида – плътни, с фрезовка и със стъкло. Богатият избор от цветове, ще Ви улесни в бързото намиране на врати за Вашата къща или апартамент.

banner-new-gradde

Качество и модерен дизайн от Gradde. Интериорни врати без видимо прекъсване на покритието с отлично качество, благодарение на най-иновативните технологии. Стилни и елегантни модели на много изгодни цени. В Порта Нова Стара Загора, ще откриете цялата богата гама от цветове и покрития Gradde.

Интериорни врати от Порта Нова Стара Загора

Изборът на интериорни врати е ключов момент при обзавеждането на интериора за къщи, офиси и апартаменти. Основната цел да внесат усещане за красота и стил. Трябва да бъдат внимателно подбрани като модел и цвят. Затова, ние от Порта Нова Стара Загора сме тук.

Жилищните вътрешни врати имат най-широка селекция модели по дизайн, форми и размери, поради различните клиентски интереси. Най-често една покупка на врата започва с интернет проучване на цени и модели. Комерсиалните и индустриални врати имат по специфични критерии, а и снабдителите имат по-малко интернет присъствие в сравнение с търговците на жилищни и интериорни врати.

За купувачите интернет проучването е перфектна първа крачка на търговския процес. Въпреки това, информацията показана в интернет – информация за продукт, снимки, ревюта може да е оскъдна или просто недостатъчна. Поради тази причина ние задължително препоръчваме и оглед на място, както и свързване по телефон.

При избора на нова врата е най-важно да знаете необходимите размери, но обърнете внимание и на следните факти:

  • Степен на блокиране или изолиране на звука.
  • Изискванията за издръжливост и сила.
  • Адсорбция под значително въздействие.
  • Наличното свободно пространство от двете страни на коридора.
  • За повече естествена светлина изберете интериорните врати със стъклени орнаменти. Изчистените модели или тези с фрезовка също ще ви предложат отлично качество на добри цени.

Богатия избор, който предлагаме, ще Ви улесни и в намирането на подходящи врати за панелни жилища .

Алуминиевите врати за баня с лекота могат да се съчетаят с интериорни врати Gradde. За по-модерна визия, перфектното решение са стъклените врати.

Молим Ви, ако имате въпроси относно нашите продукти, не се колебайте да се свържете с нас на посочените телефони.