Интериорни врати

Показване на 1–16 от 40 резултата

Показване на 1–16 от 40 резултата

Банер Порта Нова Стара Загора - врати Стандарт

Интериорни врати Стандарт

На ниска цена, красивите интериорните врати Стандарт са изключително добър избор за дома и офиса. Разнообразието от модели е огромно, като се предлагат няколко основни вида – плътни, с фрезовка и със стъкло. Богатият избор от цветове, ще Ви улесни в бързото намиране на врати за Вашата къща или апартамент.

Банер Порта Нова Стара Загора - врати Граде

Качество и модерен дизайн от Gradde. Интериорни врати без видимо прекъсване на покритието с отлично качество, благодарение на най-иновативните технологии. Стилни и елегантни модели на много изгодни цени. В Порта Нова Стара Загора, ще откриете цялата богата гама от цветове и покрития Gradde.

Интериорни врати от Порта Нова Стара Загора

Изборът на интериорни врати е ключов момент при обзавеждането на интериора за къщи, офиси и апартаменти. Основната цел да внесат усещане за красота и стил. Трябва да бъдат внимателно подбрани като модел и цвят. Затова, ние от Порта Нова Стара Загора сме тук.

Жилищните вътрешни врати имат най-широка селекция модели по дизайн, форми и размери, поради различните клиентски интереси. Най-често една покупка на врата започва с интернет проучване на цени и модели. Комерсиалните и индустриални врати имат по специфични критерии, а и снабдителите имат по-малко интернет присъствие в сравнение с търговците на жилищни и интериорни врати.

За купувачите интернет проучването е перфектна първа крачка на търговския процес. Въпреки това, информацията показана в интернет – информация за продукт, снимки, ревюта може да е оскъдна или просто недостатъчна. Поради тази причина ние задължително препоръчваме и оглед на място, както и свързване по телефон.

При избора на нова врата е най-важно да знаете необходимите размери, но обърнете внимание и на следните факти:

 • Степен на блокиране или изолиране на звука.
 • Изискванията за издръжливост и сила.
 • Адсорбция под значително въздействие.
 • Наличното свободно пространство от двете страни на коридора.
 • За повече естествена светлина изберете интериорните врати със стъклени орнаменти. Изчистените модели или тези с фрезовка също ще ви предложат отлично качество на добри цени.

Богатия избор, който предлагаме, ще Ви улесни и в намирането на подходящи врати за панелни жилища .

Алуминиевите врати за баня с лекота могат да се съчетаят с интериорни врати Gradde. За по-модерна визия, перфектното решение са стъклените врати.

Молим Ви, ако имате въпроси относно нашите продукти, не се колебайте да се свържете с нас на посочените телефони.

Интериорна врата Стандарт в модерно жилище

Сменете интериорните си врати сега

Не отлагайте повече правилния момент за ремонт, защото той е сега. Всеки човек като чуе ремонтни дейности, започват в главата му да изплуват надути и високи цифри, които го плашат. Именно тук се намесваме ние от Порта Нова Стара Загора: да Ви предоставим възможно най-добрите интериорни врати на цени според бюджета, с който разполагате. Ние залагаме на качество, здравина, иновативен дизайн и всичко това, можем да го гарантираме за всеки предлаган от нас продукт.

Интериорните ни врати са от добре познатите серии, а именно:

 • Gradde
 • Standart

Всяка серия предлага разпознаваеми цветови нюанси примесени с иновативни дизайни и само от Вас зависи дали те ще бъдат с остъкление или не. Заповядайте на място в нашия магазин и представете своите идеи пред нашите консултанти, които любезно и внимателно ще Ви изслушат и ще имат страхотни идеи и решения, с които да Ви бъдат от помощ.

Интериорните ни врати са изработени от най-добрия възможен материал – HDF плоскости, като спрямо различните модели ще ги намерите с различна дебелина. Спрямо касите на Вашето жилище, ще откриете нашите модели в различни размери, за да сме сигурни, че ще покрият и този важен сегмент. Заедно с интериорните ни врати, вие закупувате и сигурни аксесоари като:

 • первази;
 • брави;
 • насрещник;
 • панти.

Закупувайки интериорни врати от нас, вие си гарантирате продукт с дългогодишен живот. С покритие и цвят, които да не загубят първоначални си блясък. Най-добро качество ще откриете именно при нас.