Публикувано на:

Серия Граде – доказан стил и качество

интериорни врати серия Gradde статия

Често хората казват, че първото впечатление е най-важно. Това е ключово при интериорния дизайн – вратите могат да преобразят Вашия дом или офис в модерно и същевременно приветливо място. Вътрешните врати Граде Ви предлагат богата гама и разнообразие от модели и цветове, които отговарят на всеки вкус!

Как да изберем тип врата?

  Най-важното при избора на врата е да знаете от какви материали е изработена. Серия Граде са врати изработени по технология, която е специална и иновативна, което ги прави толкова устойчиви във времето и добра инвестиция. Не е важно, дали ще си харесате модел със сложен и интригуващ дизайн или изчистена врата, като например, модел Симпъл, получавате еднакво добро качество благодарение на подсилените плоскости и масивната рамка.

Предлагат се модели с два вида пълнеж – пчелна пита или перфорирана плоча от дървесни частици. Самото покритие наподобява дървесина, като светлата гама е влагоустойчива, а тъмната – водоустойчива. Така можете да пригодите вратата спрямо помещението, за което Ви е необходима! Какъв пълнеж да изберете при врати серия Граде, е ключов параметър, който можете сами да определите при поръчката.

врати-граде-статия-пг

Елегантен и класически стил

Както казахме, че можете да избирате от безброй модели – от семпли до поръчкови. Ако се спрете на някой от бутиковите изпълнения ще имате уникална интериорна врата, вместо масово срещаните. Моделите с дъгообразна форма и извивки лесно се съчетават с всяка визия. И не само това, ако изберете и модел със стъкло ще получите и допълнителен бонус – можете да изберете вид на стъклото, като с това ще контролирате количеството естествена светлина, която ще прониква.

                    *Това пренася вратата на едно по-високо ниво и със сигурност няма да остане незабелязана!

Да не забравите аксесоарите

   

Важна част от вратата са дръжките. Въпреки, че често ги подценяват, те могат да допринесат за завършената визия на избрания от Вас модел. Вече зависи от ефекта, който искате, да предпочетете и кой от двата вида дръжки ще Ви паснат – дали искате да са с матов финиш или пък да са ясно забележими, лъскави и отразяващи светлината. Независимо кой от двата модела ще харесате, Вие ще имате иновативен и елегантен цялостен дизайн, поради адаптирания цвят на дръжката с този на вратата!