Публикувано на:

Стандартни интериорни врати -търсене и персонализиране

Врати за всяка стая от дома

Традиционните врати са най-широко разпространеният вариант при интериорните врати, поради тяхната простота и функционалност. Порта Нова – Стара Загора предлага стандартни врати във всеки стил, единични, двойни или фиксирани крила за мечтания от Вас дом.

Остъклени варианти на врати

Всички интериорни врати на Порта Нова могат да бъдат във вариант със стъкло. Според модела, то може да бъде матово или прозрачно. Ще създадете пространства, пълни със светлина, които ще накарат всяка стая да оживее с различни светлини и контрасти.

Ще намерите различни модели за всяка интериорна врата. Също така ще ги видите изчистени или украсени с фрезовка с елемента на стъклото. Дизайнът при някои модели продължава да отразява характерния стил за самата врата, карайки я да изглежда оптимална и естетична. Ще срещнете изчистени или украсени с различни принтове.

Естетични решения, пространство и интеграция на дизайна

Във предлаганите от нас интериорни врати ще откриете технически решения за оптимизиране на пространството, дизайна и интеграцията на вратата във всяка обстановка. Търсим решения за интегриране на нашите дизайни във Вашето пространство, персонализиране на нашия продукт за Вас и промяна на функцията на вратата, за да се адаптира към Вашите нужди.

Двойни врати, повече дизайн и повече светлина

Всяка интериорна врата може да бъде изработена като портална или двойна. Те поддържат качествата на традиционната врата, придавайки на Вашия дом два пъти повече стил. Перфектно решение, за да направите хола си уникално място във вашия дом.

Освен това, поради своите характеристики, както при двойните врати със стъкло, така и при плътните, ще получите по-голяма светлинна междина на отвора. Със нашите интериорни врати стаите Ви ще бъдат два пъти по-светли.

Врати запазващи температурата в стаята

 Порта Нова Стара Загора предлагат интериорни врати, които имат изолационен материал – който може да намали топлинните загуби с крилото на вратата с 40% и да сведе до минимум въздушния поток за отвеждане и пропускане, както и да осигури акустична изолация на помещенията. С перфектно уплътнение по периметъра. Идеалното решение за притежание на дом с ниски топлинни загуби и повишена топлинна ефективност. Използването му помага за лични спестявания и грижи за околната среда, като намалява емисиите на CO2. Това води до глобална енергийна загуба на помещението, което намалява разходите с поне 3,5%. Следователно ще получите обратно Вашата инвестиция за кратко време и ще започнете да спестявате пари с тази врата у дома.